Cod produs: Cremă pentru ochi cu miere, ulei de argan și retinol
Disponibilitate: 22
36,00lei

* asigură o îngrijire specială zonei delicate ale ochilor
* menține elasticitatea, reduce si previne apariția ridurilor
* este o cremă bogată ce îmbunătățește nivelul de hidratare
* conține apă de tei organică

???? 99,4 % ingrediente naturale.


Mod de utilizare :

Crema se aplică direct pe liniile fine, pe riduri și conturul ochilor. Se poate folosi împreună cu alte produse de îngrijire a pielii sporindu-i astfel eficacitatea.


Condiții de păstrare si valabilitate:

În flaconul original, bine închis. Ferit de lumină și la temperatura camerei. A se folosi de preferinta, 3 luni de la deschidere, 12 luni de la data inscrisa pe ambalaj.


Atenționări :

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se evita contactul cu ochii.Produsul nu se aplică pe pielea iritată sau pe răni deschise. A nu se utiliza în trimestrul I  de sarcină. 
Persoanele alergice la unul din ingrediente, trebuie sa ceară sfatul specialistului și să testeze produsul înainte de utilizare.


Mentiuni:

Deoarece produsele sunt realizate saptamanal in loturi mici si pot fi personalizate, si avand in vedere natura diferita a ingredientelor, textura produselor si formula lor finala poate prezenta modificari, fara a afecta eficacitatea si rezultatele descrise.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ.


Timp de Livrare:

Timpul de executie si livrare al comenzii dumneavoastra poate varia intre o zi si cinci zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.


???? La baza produselor Oleum stau ingrediente cât mai apropiate de natură, cu efecte binefăcătoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!