Cod produs: Gel exfoliant activator cu grapefruit si portocala
Disponibilitate: 26
33,00lei

Opţiuni disponibile

 100 ml / 200 ml Produs din 94.5% ingrediente naturale.


 Îndepărtează celulele moarte din zona tenului, lăsând pielea curată și catifelată.
 Conține grapefruit cu rol purificator și sâmburi de măsline fin măcinate ce activează microcirculația sanguină.
 Conservant natural aprobat Ecocert, antioxidant natural.


Mod de utilizare:


Se aplică delicat în zona tenului, cu mișcări circulare până face spumă și se clătește cu apă. Se recomandă folosirea gelului exfoliant o singură dată pe săptămână.


Condiții de păstrare si valabilitate:


În flaconul original, bine închis. Ferit de lumină și la temperatura camerei. Valabilitate 6 luni de la data înscrisă pe ambalaj.

Atenționări :


A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se evita contactul direct cu ochii.Produsul nu se aplică pe pielea iritată sau pe răni deschise. A nu se utiliza în trimestrul I  de sarcină. 
Persoanele alergice la unul din ingrediente, trebuie sa ceară sfatul specialistului și să testeze produsul înainte de utilizare.Mentiuni:


Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, și având în vedere natura diferită a ingredientelor și a materiei prime, textura produselor și formula lor finala poate prezenta modificari, fără a afecta eficacitatea și rezultatele descrise.
Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ.Timp de Livrare:


Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastra poate varia între o zi și cinci zile lucratoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Ingrediente
Gel de curățare exfoliant cu grapefruit și portocală apă, glicerină, lavantă blăndă, gumă xanthan, sâmburi de măsline măcinate fin, vitamina E, ulei esențial de portocală, ulei esențial de grapefruit, cosgard* . *produs acceptat de organismele de certificare organică în compoziția cosmeticelor bio.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!