Producător: Oleum Expert
Cod produs: Crema contur ochi Dramatic Effect
Disponibilitate: 19
46,00lei

Opţiuni disponibileCrema contur ochi Dramatic Effect, este bazată pe o formulă concentrată cu acid hialuronic care netezește, regenerează și protejează pielea fină din jurul ochilor. 


Ingrediente cheie: apă de melissa *, ulei de canepă *, extract de trandafir sălbatic *, ceară de albine, acid stearic , pudra de acerola, 3% acid hialuronic pur LMW.

 * Ingredient cosmetic cu certificat organic.


Mod de utilizare :

Crema se aplică direct pe liniile fine, pe riduri și conturul ochilor. Se poate folosi împreună cu alte produse de îngrijire a pielii sporindu-i astfel eficacitatea.


Condiții de păstrare si valabilitate:

În flaconul original, bine închis. Ferit de lumină și la temperatura camerei. A se folosi de preferinta, 3 luni de la deschidere, 12 luni de la data inscrisa pe ambalaj.


Atenționări :

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se evita contactul cu ochii.Produsul nu se aplică pe pielea iritată sau pe răni deschise. A nu se utiliza în trimestrul I  de sarcină. 
Persoanele alergice la unul din ingrediente, trebuie sa ceară sfatul specialistului și să testeze produsul înainte de utilizare.


Mentiuni:

Deoarece produsele sunt realizate saptamanal in loturi mici si pot fi personalizate, si avand in vedere natura diferita a ingredientelor, textura produselor si formula lor finala poate prezenta modificari, fara a afecta eficacitatea si rezultatele descrise.

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ.


Timp de Livrare:

Timpul de executie si livrare al comenzii dumneavoastra poate varia intre o zi si cinci zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.


???? La baza produselor Oleum stau ingrediente cât mai apropiate de natură, cu efecte binefăcătoare.

Ingrediente
Crema contur ochi Dramatic Effect apă, apă de melissa *, ulei de canepă *, extract de trandafir sălbatic *, ceară de albine, acid stearic , pudra de acerola, 3% acid hialuronic pur LMW, vitamina A, parfum natural fiori de tiare, ceramide, extract de licorice, cosgard. * Ingredient cosmetic cu certificat organic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Etichete: contur ochi